932 041 041

El Compromís de La Molina amb la Sostenibilitat

La sostenibilitat, en l'àmbit de la protecció del medi ambient, és una de les línies de treball que impulsem des de La Molina temporada rere temporada, per ser cada dia més respectuosos amb l’entorn i per reduir l’impacte a les nostres muntanyes.  A continuació, t’expliquem algunes de les accions que emprenem des de La Molina durant la temporada d’hivern per ser més respectuosos amb el nostre entorn natural.

SOSTENIBILITAT A PISTES

Recentment, a La Molina, hem adquirit una nova màquina trepitjaneu híbrida més eficient, que redueix el consum de combustible en un 20% i minimitza les emissions de CO2 i NOx. D’aquesta manera contribuïm a reduir l’impacte ambiental de l’explotació del domini esquiable en termes de descarbonització.



SOSTENIBILITAT AL LLOGUER

 

Des de fa uns anys, al servei de lloguer de La Molina, ens assegurem que tot el material del nostre lloguer no deixa cap mena de residu a la muntanya. Les nostres ceres son 100% naturals. Així hem aconseguit un producte que ens permet esquiar sense deixar rastre a la neu. 

NZERO és la cera que utilitzem per al material de lloguer, per cuidar els nostres esquís i taules, però també per respectar la neu i les nostres muntanyes.

 

SOSTENIBILITAT ALS ACCESSOS

 

Però no totes les accions en matèria de sostenibilitat les duem a terme nosaltres de manera directa. Els esquiadors i esquiadores que escullen l’Skibus com a mitjà de transport a pistes, també estan escollint ser sostenibles. Aquest, és un còmode servei que posem a disposició de tots els usuaris que volen arribar des de Barcelona, Sabadell, Terrassa o Manresa i passar un dia a La Molina gaudint de l’entorn i els esports de neu. 

Aquests són els elements més destacats en matèria de sostenibilitat a La Molina. El nostre compromís, però, es reafirma cada dia, amb la gestió de les deixalles que generem o amb la sèrie d’actuacions conjuntes amb el Parc Natural del Cadí Moixeró, en què destaquen jornades de conscienciació com el Clean Up Day. Tot i això, cal dir que la cura per la natura depèn de totes i tots!

Març 26, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.